1 m² elav sein eemaldab aastas õhust 2,3 kg CO₂ ja toodab 1,7 kg hapnikku.

Rohesein

Tehnoloogia

Green Haven pakutav toode ühendab õiged materjalid ja tehnoloogia, et luua üks maailma edukamaid roheseina süsteeme. Cradle-to Cradle sertifikaadiga fassaadisüsteem tagab hoonete jätkusuutlikuse.

Professionaalne

Rohesein vajab alati professionaalset lähenemist, et leida parim lahendus. Sellised tegurid nagu kliima, ilmakaar ja ümbritsev keskkond mängivad olulist rolli taimestiku valikul. Roheseina on võimalik paigaldada nii välistingimustesse kui ka siseruumi.

Alates 10 €/m2

Green Haven tooted on hoolikalt testitud ja sertifitseeritud, et vastata kõrgeimatele standarditele, pakkudes samas taskukohast hinda.

Paindlikkus

Meie modulaarne süsteem võimaldab paigaldada rohelahendusi nii väikestele pindadele kui ka suurlinnade arendustesse.

Fassaadielement

Meie roheseina lahendused on modulaarse disainiga, mis tähendab, et neid saab hõlpsasti kohandada ja paigaldada erinevatele fassaadidele. Modulaarsus võimaldab asendada tavalisi fassaadiehitusi, aidates samal ajal säästa raha ja hoida keskkonda. Meie seinamoodulid näevad välja loomulikud ja orgaanilised ning pakuvad kaitset ka talvel, muutes hoone energiatõhusamaks.

Cradle-to-Cradle

Cradle-to-Cradle tähendab, et toode on disainitud nii, et selle materjale ja komponente saab lõputult uuesti kasutada või ringlusse võtta. See muudab tooted “ringlevaks” ja vähendab nende keskkonnamõju. Selline lähenemine võimaldab meil luua tooteid, mis on kooskõlas loodusega, mitte ei koorma keskkonda.

CCUS