Kasutustingimused

1. Üldtingimused

1.1. Neid kasutustingimusi kohaldatakse kõigile Green Haven veebisaidi ja teenuste kasutajatele.

1.2. Green Haven jätab endale õiguse muuta neid kasutustingimusi igal ajal, teavitades kasutajaid veebisaidil avaldatud uuendustega.

2. Teenuste kasutamine

2.1. Green Haven veebisait ja teenused on mõeldud kasutamiseks vastavalt seadustele ja regulatsioonidele. Keelatud on kasutada veebisaiti või teenuseid ebaseaduslikel eesmärkidel või rikkuda kehtivaid seadusi.

2.2. Kasutajad ei tohi:

Saata, levitada või avaldada sisu, mis on ebaseaduslik, kahjulik, ähvardav, laimav, solvav, ahistav, vulgaarne, ebamäärane või viha õhutav.
Kasutada Green Haven veebisaiti või teenuseid, et levitada viiruseid või muid kahjulikke tarkvarakoode.

3. Intellektuaalomand

3.1. Kogu sisu, sealhulgas tekstid, pildid, graafika, logod, ikoonid, tarkvara ja muud materjalid, mis on avaldatud Green Haven veebisaidil, on Green Haven või selle litsentsiandjate omand ja kaitstud intellektuaalomandi seadustega.

3.2. Kasutajad võivad Green Haven veebisaidi sisu kasutada ainult isiklikuks ja mitteäriliseks otstarbeks. Keelatud on sisu reprodutseerimine, levitamine, muutmine või muul viisil kasutamine ilma Green Haven kirjaliku loata.

4. Privaatsus ja andmekaitse

4.1. Green Haven on pühendunud kasutajate privaatsuse kaitsmisele. Meie privaatsuspoliitika kirjeldab, kuidas me kogume, kasutame ja kaitseme teie isikuandmeid.

4.2. Me kasutame Google Analytics, et koguda teavet meie veebisaidi kasutamise kohta. Google Analytics kogub andmeid, nagu külastajate arv, külastatud leheküljed ja nende viibimise aeg veebisaidil. See teave aitab meil parandada meie teenuseid ja veebisaiti.

5. Kolmandate osapoolte lingid

5.1. Green Haven veebisait võib sisaldada linke kolmandate osapoolte veebisaitidele. Green Haven ei vastuta nende veebisaitide sisu või privaatsustavade eest. Kasutajad peaksid lugema iga külastatava kolmanda osapoole veebisaidi kasutustingimusi ja privaatsuspoliitikat.

6. Vastutuse piiramine

6.1. Green Haven ei vastuta mis tahes otsese, kaudse, juhusliku, erilise või kaudse kahju eest, mis tuleneb meie veebisaidi või teenuste kasutamisest või nende kasutamise võimatusest.

6.2. Green Haven ei garanteeri, et meie veebisait või teenused on alati kättesaadavad või veatud. Me teeme kõik mõistlikud jõupingutused, et tagada meie teenuste katkematu ja veatu toimimine.

7. Kohaldatav seadus ja vaidluste lahendamine

7.1. Need kasutustingimused on kooskõlas Eesti Vabariigi seadustega ja neid tõlgendatakse vastavalt neile.

7.2. Kõik vaidlused, mis tulenevad nendest kasutustingimustest või on nendega seotud, lahendatakse Eesti Vabariigi kohtutes.

8. Kontaktandmed

Kui teil on küsimusi nende kasutustingimuste kohta, võtke meiega ühendust:

Green Haven
E-post: info@greenhaven.ee
Telefon: +372 506 7193
Aadress: Roheline Alle 12, 10147 Tallinn, Eesti

9. Lõppsätted

9.1. Kui mõni nende kasutustingimuste säte on mis tahes põhjustel kehtetu või jõustamatu, ei mõjuta see ülejäänud sätete kehtivust ja jõustatavust.

9.2. Green Haven jätab endale õiguse loovutada või delegeerida kõik õigused ja kohustused, mis tulenevad nendest kasutustingimustest, kolmandatele osapooltele ilma kasutaja nõusolekuta.

Täname, et kasutate Green Haven teenuseid!

Green Haven on pühendunud teie rahulolule ja turvalisusele. Kui teil on küsimusi või vajate täiendavat teavet, võtke meiega julgelt ühendust.